Jag är så trööööööött…

Jag är på så himla dåligt humör och så trött att jag inte vet vad jag ska göra, just nu sitter jag i sängen omgiven av hundarna. De andas tungt och njuter av lugnet, de små pälsmonstren tycker faktiskt att det är ganska mysigt med en lugn dag.

Igår kväll gick jag och la mig vid halv sju, trött, irriterad och less, och sov till halv tio i morse. 15 timmar helt däckad. Min kropp är trött. Mitt huvud är slut. Jag har, som så många gånger förut, kört på med lite för mycket, lite för länge. Jag önskar att jag någon gång skulle hitta den där balansgången, kunna känna av vad som är lagom, och kunna välja och prioritera med omsorg. Mitt liv är som en centrifugerande tvättmaskin som snurrar på varv efter varv efter varv tills den tillslut stannar och är färdig. Problemet är bara att någon tryckt på extra centrifugering och varven är onödigt många och går onödigt fort. När maskinen väl stannar blir det alldeles dött i tvättstugan och aktivitetsnivån är på noll. Tvätthögarna som byggs av oro och ångest växer och växer och när tvättmaskinen äntligen laddas om börjar samma procedur: förtvätt, extra sköljning, extra centrifugering… För mig räcker det inte med att göra någonting halvdant, eller lagom, allt ska göras ordentligt och gå fort.

När jag är inne i den här delen av proceduren, delen där tvättmaskinen klickat till och luckan öppnats, orkar jag inte göra någonting. Mitt driv är som bortblåst och jag finner inte glädje i någonting annat än att bara vara med hundarna. Jag orkar inte vara ute, orkar inte träna, orkar inte rita… Jag orkar inte skriva klart det här inlägget heller och vet inte riktigt vad jag ville förmedla med texten från början. Jag är trött. Så himla trött. Idag ska jag och hundarna inte göra någonting. Imorgon hoppas jag att jag är pigg igen och att jag är redo att dra igång en till tvätt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s