Underbara vinter

Nu är det verkligen vinter här hos oss, snön har vräkt ner hela dagen och jag hoppas verkligen att den får ligga kvar ett bra tag. Det var länge sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen men jag har helt enkelt haft fullt upp med att leva. Sista tiden har det varit en hel del jobb och såklart mycket tid med hundarna. Lady gjorde illa en trampdyna för ungefär två veckor sedan och har sedan dess fått lov att ta det lugnt så det fått läka ordentligt, därför har det blivit en hel del promenader och inte så mycket dragträning.

När det vankats drag har jag kört med Accio och Bamse, dock med varierat resultat, haha. För ett tag sedan följde jag med Johanna och Andreas till en kompis till dem för att dra en kvällsrunda och det har nog aldrig gått så dåligt för mig som den kvällen. Himmel vad jag skrattade. Allt som kunde gå fel gjorde verkligen det: jag tappade bromsen på sparken efter ca 500 meter, efter några hundra meter lossnade hundarna (!!) från mitt midjebälte, ett snöbelag ramlade av från sparken så jag fick lov att köra sista biten på ett ben… Som grädde på moset var Bamse supertaggad och bokstavligen skrek rätt ut när vi stod stilla. Huh, verkligen ett prov för tålamodet. Däremot kan det ju inte gå bra jämt och jag antar att det är som med ridning och hästar, man ska ramla av 100 gånger innan man är en bra ryttare. Ibland måste det gå dåligt så man kan lära och göra annorlunda nästa gång.

Idag såg Ladys tass så fin ut att jag bestämde mig för att låta henne dra en tur. Hon var minst sagt taggad. Jag älskar att se henne i selen, hon jobbar på så fint och har så bra inställning. Det blev en härlig tur med sparken bakom Accio och Lady.

Här kommer lite vinterbilder från de senaste dagarna. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s