Organiserad hundträning

Ett av mina nyårslöften det här året är att bli mycket bättre på att planera, logga och utvärdera hundarnas träning. Jag känner, som jag ju skrivit tidigare, att jag lätt spårar in på en hund och en gren ett tag och sedan byter fokus. Jag vill kunna ha fokus på alla hundar och vår träning kontinuerligt vecka efter vecka.

För att styra upp lite har jag köpt en dogofax från OH MY DOG! där jag samlar allt som har med vår träning att göra. I den har jag gjort en årsöversikt var till hundarna där jag lätt kan fylla i varje dag vad vi gjort, jag har gjort en ”nyckel” för att komma ihåg färgkodningen och lätt kunna ha översikt. Jag har också skrivit ut en av mallarna från OH MY DOG! och ska använda den till att tracka kloklippning.

 

För ett tag sedan pysslade jag och min vän Johanna ihop varsin affisch med alla våra mål för hundträningen 2018. För mig är det också ett sätt att hålla mig fokuserad och målinriktad. En av anledningarna till att jag har haft så svårt att fokusera ordentligt har tidigare varit att jag inte haft några mål och inte heller vågat bestämma mig för vad jag vill.

26906013_10215332027516949_1243295357_o

 

2 reaktioner till “Organiserad hundträning

  1. Åh, va smart att göra en affisch sådär! Så man kan ha den uppsatt och faktiskt se sina mål och inte bara ha dom i sin dogofax/kalender/bujo! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s